Drodzy Goście!
Paweł Kruszewski – wraz z Ambasadą Dobroczynności i grupą Szefów Kuchni - ma przyjemność i zaszczyt zaprosić na wyjątkową - 8 daniową kolacje degustacyjną.
Będzie ona poświęcona wsparciu Pawła w jego codziennej, trudnej walce z chorobą Crohna&Wzw., z którą dzielnie zmaga się od 5 lat. Wasze otwarte serca sprawią, że będzie Mu zwyczajnie - a w tej sytuacji - NADzwyczajnie łatwiej!
Kolacja odbędzie się 29 października, o godzinie 18.00, w Zamku Topacz k/Wrocławia.
Będziemy gościć u Rafała Borysa, który pracował między innymi w londyńskich restauracjach Gordona Ramsaya, a następnie w Brasserie Roux, gdzie uczył się tajników kuchni francuskiej od jednego z najznakomitszych kucharzy - Alberta Roux.
Udział w tym wyjątkowym wieczorze zapewni sobie jedynie pierwsze 80 osób!
Rezerwacje, do dokonania których nie musimy Was – Drodzy Goście zachęcać – możecie składać tylko do 23 października.
Rezerwacje i pytania:
- Anna Archacka – Siermińska tel 696 143 092
(Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.)
- Dariusz Antończyk tel 796 794 463
(Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.)
Prowadzącymi szefami kuchni będą: Dariusz Antończyk i Anna Archacka-Siermińska w towarzystwie: Artur Nijakowski, Rafał Borys, Kamil Kędzierski, Paweł M.Tkaczuk, Jan Piotr Koziński, Adrian Bogdan, Adam Marcinkowski, Maciej Hippler, Adrian Bogdan Bęben.
Szefowie wprowadzą Was w wyraziste smaki kuchni Polskiej - Staropolskiej.
Nasza sommelierka Ewa Relidzyńska starannie dobrała do każdego z dań odpowiedni trunek :-)
Kolacje poprowadzi aktor i reżyser - Rafał Baszczyński wraz z aktorką Karoliną Nolbrzak.
Podczas kolacji będzie Państwu umilał czas swoim barwnym głosem Thomas Martin.
W planach prelekcja dr nauk medycznych Zbigniewa Murasa oraz licytacja na rzecz Pawła.
Celem kolacji jest wsparcie Pawła w jego codziennym życiu. Przy okazji z przyjemnością nasi szefowie kuchni podzielą się z Wami sposobami użycia ziół i przypraw. Z taką wiedzą w przyszłości wyczarujecie dla siebie i swoich bliskich niekonwencjonalne dania, którymi ich oczarujecie :)
Będzie to niespotykana podróż smakowa, pełna wrażeń i pasji, w której waszymi przewodnikami i nauczycielami będą wybitni szefowie kuchni.
Cena kolacji 250zł /osoba